Jubitz Travel Center

Previous Image
Next Image

Project

"Jubitz Travel Center" - Jubitz Corporation

Location

Portland, OR

Project Notes

Jibitz Travel Plaza wanted to create a new dining and convenience option for their customers. By taking 2 existing spaces and combining them, an open airy experience was the result. The back of the building, previously the warehouse, was opened up to create a larger more open store for circulation and imagery. The way we went in and broke up the ceiling height is highly unique and fun. The Deli counter itself was the focal point. The inspiration was the natural beauty throughout Oregon. Natural materials and colors combined with open spaces and nature photos created a feeling of serenity to help the weary travelers relax and enjoy.

Awards

 CSNews design contest2012 Best Sky's the Limit Remodel - Winner